Mostra d'Art als Aparadors - Manlleu Galeria d'Art: Descobreix la Transformació Artística a Peu de Carrer

La Mostra d'Art als Aparadors - Manlleu Galeria d'Art (MGA) t'obre les portes a una experiència única de descoberta artística a peu de carrer. Som una galeria d'art que converteix els aparadors en desús de la ciutat de Manlleu en autèntics expositors i galeries efímeres, oferint una finestra a l'art contemporani.

Cada Any, una Mostra Contemporània i Innovadora

Cada any, la MGA reuneix una mostra contemporània, innovadora i de qualitat de l'art que s'està realitzant actualment, tant dins com fora del nostre país. Aquest és el lloc on l'art cobra vida als carrers de Manlleu.

Els Espais i els Objectius de la MGA

Els espais que utilitzem són cedits per persones que posseeixen locals comercials en desús que compleixen amb els requisits necessaris: aparadors àmplis i ubicació privilegiada a l'eix comercial de la ciutat.

Els nostres objectius són múltiples i ambiciosos. En primer lloc, aspirem a acostar l'art contemporani a la població, oferint una experiència accessible i enriquidora. Al mateix temps, volem fomentar el consum d'art, donant visibilitat als artistes i les seves obres. Així mateix, col·laborem en la dinamització dels negocis locals, revitalitzant els espais comercials i creant un atractiu turístic per a la ciutat de Manlleu.

Art i Negoci, una Connexió Única

No només ens centrem en les obres d'art; també obrim un nou canal de venda que beneficia a tothom. Des de les obres d'art que pots adquirir fins als locals comercials que estan disponibles per a la venda o lloguer. La MGA és una plataforma que connecta l'art i el negoci, tot en un entorn que respira creativitat i inspiració.

Uneix-te a la MGA

Uneix-te a nosaltres i experimenta com l'art contemporani s'incorpora a la vida quotidiana a través de la Mostra d'Art als Aparadors - Manlleu Galeria d'Art. Descobreix una Manlleu que es transforma en una galeria a cel obert, i que t'espera per a una aventura artística com cap altra.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment